Espanjan alkeet 1

Alk. 89,90 

Espanjan alkeet 1 kurssi on tarkoitettu kaikille espanjan kielestä kiinnostuneille. Alkeistaso 1 sopii hyvin vasta-alkajille tai kertauskurssiksi niille, jotka ovat opiskelleet espanjan kieltä aiemmin. Kurssi sijoittuu kielten taitotasoasteikolla CERF taitotasolle A0–A1.

Espanjan alkeet 1 kurssille voit osallistua aina keskiviikkoisin iltapäivällä kello 17.00-18.45. Kevään 2023 kurssit alkavat keskiviikkona 8.2.2023. Voit osallistua kevään 2023 kurssille maaliskuun loppuun asti. Ilmoittautuminen päättyy 31.3.2023

Kuvaus

Espanjan alkeet 1 kurssilla opit espanjan kieliopin perusteet sekä käyttämään kieltä yksinkertaisissa arkipäivän ja matkailun tilanteissa. Alkeistasolla 1 tutustaan myös espanjankieliseen maailmaan, sen tapoihin ja kulttuuriin, ja käytämme oppimisen tukena monipuolisesti erityyppisiä kielten oppimista tukevia tietolähteitä. Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille tai kertauskurssiksi jos olet opiskellut espanjaa aiemmin. Kurssi sijoittuu kielten taitotasoasteikolla CERF taitotasolle A0–A1.

Espanjan alkeet 1 kurssille voit osallistua aina keskiviikkoisin iltapäivällä kello 17.00-18.45. Kevään 2023 kurssit alkavat keskiviikkona 8.2.2023.

Espanjan kielioppi

Espanjan alkeet 1 kurssilla opit tyypillisimmät espanjankieliset tervehdykset, taivuttamaan säännöllisiä ja epäsäännöllisiä verbejä, persoona – ja possessiivipronominit, prepositioiden käyttöä, kellonajat ja päivämäärät sekä substantiivien ja adjektiivien taivutusta, tunnetilojen ilmaisua sekä muodostamaan eri teemoihin liittyviä kysymyslauseita espanjaksi.

Tutustu tarkemmin eurooppalaiseen kielitaidon viitekehykseen (CERF)

Lisätiedot

Kurssi

Espanjan alkeet 1, Espanjan alkeet 1 + e-kirja, e-kirja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Espanjan alkeet 1”