Espanjan jatkokurssi 1

168,00 

Espanjan jatkokurssi 1 on tarkoitettu aiemmin espanjan kieltä opiskelleille. Jatkotasolla 1 laajennetaan sanavarastoa, aktivoidaan suullista ilmaisua ja syvennytään espanjan kielioppiin. Jatkokurssilla 2 opit käyttämään espanjan kieltä edistyneemmin arkipäivän ja käytännön tilanteissa. Kurssi sijoittuu kielten taitotasoasteikolla CERF taitotasolle A2–B1.

Espanjan jatkokurssi 1 luennot pidetään tiistaisin iltapäivällä kello 17.30-19.30.

Varasto loppu

Kuvaus

Espanjan jatkokurssi 1:llä syvennytään enemmän espanjan kielioppiin, kerrataan aiemmin opittuja asioita, laajennetaan sanavarastoa ja aktivoidaan suullista ilmaisua. Jatkotasolla 1 tutustutaan enemmän myös espanjankieliseen maailmaan, sen tapoihin ja kulttuuriin. Tutustumme lisäksi myös Espanjan ja Latinalaisen Amerikan kulttuurieroihin, sekä vertailemme espanjan kielen ominaispiirteitä ja sanastoa niiden välillä. Tällä kurssilla opit käyttämään espanjan kieltä edistyneemmin erityyppisissä arkipäivän ja käytännön tilanteissa.

Käytämme oppimisen tukena monipuolisesti erityyppisiä kielten oppimista tukevia tietolähteitä sekä myös äidinkielenä espanjaa puhuvia vierailijaluennoitsijoita. Kurssi sijoittuu kielten taitotasoasteikolla CERF taitotasolle A2–B1.

Espanjan jatkokurssi 1 luennot pidetään tiistaisin iltapäivällä kello 17.30-19.30.

Espanjan kielioppi

Espanjan jatkokurssilla 1 opit lisää säännöllisten ja epäsäännöllisten verbien käytöstä, epäsäännöllisten verbien menneen aikamuodon käytön, indefiniitti- ja possessiivipronominien käytön, lisää refleksiiviverbien käytöstä, refleksiivipassiivin käytön sekä diminutiivipäätteiden käytön, Jatkokurssilla 1 aloitamme tutustumisen myös espanjan kielen subjunktiivin käyttöön sekä relatiivi- ja konjunktiolauseiden muodostamiseen.

Tutustu tarkemmin eurooppalaiseen kielitaidon viitekehykseen (CERF)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Espanjan jatkokurssi 1”