Espanjan jatkokurssi 2

168,00 

Espanjan jatkokurssi 2 on tarkoitettu edistyneemmille opiskelijoille. Jatkotasolla 2 kehitetään suullista kielitaitoa, jatkamme syventymistä sanastoon ja kielioppiin, espanjankielen fraaseihin sekä idiomaattisiin ilmaisuihin, joiden hallitseminen on olennainen osa kielitaitoa. Jatkokurssilla 2 opit käyttämään espanjan kieltä edistyneemmin arkipäivän ja käytännön tilanteissa. Kurssi sijoittuu kielten taitotasoasteikolla CERF taitotasolle B1–B2.

Espanjan jatkokurssi 2 luennot pidetään perjantaisin iltapäivällä kello 13.00-15.00.

Varasto loppu

Kuvaus

Espanjan jatkokurssi 2:lla, jatketaan syventymistä espanjan kielioppiin, kehitetään suullista ilmaisua sekä harjoitellaan laajemmin aiemmin opittujen asioiden soveltamista käytännön tilanteissa. Jatkotasolla 2 jatkamme tutustumista espanjankieliseen maailmaan, sen tapoihin ja kulttuuriin sekä jatkamme tutustumista Espanjan ja Latinalaisen Amerikan kulttuurieroihin, ja vertailemme espanjan kielen ominaispiirteitä ja sanastoa niiden välillä. Espanjan jatkokurssilla 2 aloitamme tutustumisen myös fraaseihin sekä idiomaattisiin ilmaisuihin, joiden hallitseminen on olennainen osa kielitaitoa. Tällä kurssilla opit käyttämään kieltä aiempaa edistyneemmin arkipäivän ja käytännön tilanteissa.

Käytämme oppimisen tukena monipuolisesti erityyppisiä kielten oppimista tukevia tietolähteitä sekä äidinkielenä espanjaa puhuvia vierailijaluennoitsijoita. Kurssi sijoittuu kielten taitotasoasteikolla CERF taitotasolle A2–B1.

Espanjan jatkokurssi 2 luennot pidetään perjantaisin iltapäivällä kello 13.00-15.00.

Espanjan kielioppi

Espanjan jatkokurssilla 2 opit käyttämään espanjan kielen subjunktiivia arkipäivän ja käytännön tilanteissa, opit imperatiivin- eli käskymuodon käytön, ser-verbin passiivia, vertailemaan adjektiiveja, kieltolauseiden käytön, säännöllisen ja epäsäännöllisen futuurimuodon käytön, konditionaalin käytön sekä epäsäännöllisen ja yhdistetyn konditionaalin muodostamisen.

Tutustu tarkemmin eurooppalaiseen kielitaidon viitekehykseen (CERF)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Espanjan jatkokurssi 2”