Yksityisopetus

Alk. 40,00 

Alkaen 40€ / h. Espanjankielen yksityisopetus on hyvä vaihtoehto silloin kun haluat oppia kieltä nopeasti. Yksityisopetuksessa opetussuunnitelma ja opetuksen sisältö laaditaan yksilöllisesti jokaisen oppilaan tarpeiden mukaan. Ennen opetuksen aloittamista arvioidaan oppilaan lähtötaso. Yksityisopetuksen sisältö sijoittuu kielten taitotasoasteikolla CERF taitotasolle A0–C1.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kuvaus

Espanjankielen yksityisopetus on hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat oppia kieltä nopeasti. Yksityisopetus on myös opetusmuotona huomattavasti tehokkaampi verrattuna ryhmäopetukseen, koska oppilas saa opetustilanteessa opettajan täyden huomion. Yksi tunti yksityisopetuksessa vastaa keskimäärin noin viittä tuntia ryhmäopetuksessa. Oppimisen näkökulmasta etuna yksityisopetuksessa on myös se, että opetus, jokainen harjoitus ja tehtävä on suunniteltu yksilöllisesti oppilaan tarpeiden mukaan.

Ennen opetuksen aloittamista, arvioimme opiskelijan espanjankielen lähtötaso ja laadimme opetussuunnitelman oppilaan oman kielitason mukaan. Voit keskittyä opetuksessasi johonkin tiettyyn sinua kiinnostavaan espanjan kielen teemaan, kieliopin osa-alueeseen tai parantamaan puhekielen ilmaisuasi. Espanjan kielen yksityisopetukseen voi aloittaa koska tahansa, ja juuri sieltä missä sinä olet. Verkko-opetuksen lisäksi voimme vaihtoehtoisesti tavata myös lähiopetuksen parissa yksilöllisesti. Yksityisopetuksen sisältö sijoittuu kielten taitotasoasteikolla CERF taitotasolle A0–C1.

Tutustu tarkemmin eurooppalaiseen kielitaidon viitekehykseen (CERF)

Lisätiedot

Oppituntien määrä

1h, 2h, 3h, 4h, 5h, 6h, 7h, 8h, 9h, 10h, 15h, 20h, 25h, 30h, Kevätkausi 36h, Syyskausi 36h

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yksityisopetus”