Omatoiminen opiskelu

117,00 

Omatoiminen opiskelu paketin avulla voit opiskella espanjan kieltä omaan tahtiisi kielikoululta saadun opintomateriaalin avulla, juuri silloin kuin sinulle itsellesi parhaiten sopii. Omatoimisen opiskelun formaattiin voi halutessaan sisällyttää myös kielikoulun tuutorointipalvelun, joka toimii edistymisesi tukena espanjankielen omatoimisessa opiskelussa.

Omatoiminen opiskelu paketti sisältää e-kirjan!

Kuvaus

Omatoiminen opiskelu on sinulle, jos aikataulusi ei anna myöten osallistua espanjankielen verkkokurssille tai lähiopetukseen. Omatoimisen opiskeluformaattimme avulla voit opiskella espanjan kieltä omaan tahtiisi kielikoululta saadun opintomateriaalin avulla, juuri silloin kuin sinulle itsellesi parhaiten sopii. Espanjan kielen omatoimisen opiskelun voi aloittaa mihin aikaan vuodesta tahansa. Heti kurssille ilmoittauduttuasi, lähetämme sinulle sähköpostitse itseopiskelumateriaalin. Voit suorittaa omatoimisesti Espanjan alkeiskurssit 1–3 tai Espanjan jatkokurssit 1–3. Yksi kurssi vastaa omatoimisesti suoritettuna noin 36 tunnin työpanosta.

Omatoimisen opiskelun formaattiin voi halutessaan lisätä myös kielikoulun tuutorointipalvelun. Tuutorointipalvelu pitää sisällään espanjan kielen ohjaus- ja opastuspalvelun, joka toimii edistymisesi tukena espanjankielen omatoimisessa opiskelussa. Opastus ja ohjauspalvelu tarkoittaa käytännössä sitä, että voit halutessasi liittää tuutorointipalveluun joko viisi tai kymmenen tuntia yksilöllistä yksityisopetusta vastaavaa tuntia.

Tuutorointipalvelun avulla sinun on näin mahdollista kysyä apua opettajalta jos sinulle tulee tunne, että jokin espanjan kieleen liittyvä asia askarruttaa. Espanjankielen tuutorointipalvelussa käydään opettajan kanssa yksilöllisesti läpi juuri sinua askarruttavia espanjan kieleen, espanjan sanastoon ja espanjan kielioppiin liittyviä kysymyksiä.


Tutustu tarkemmin eurooppalaiseen kielitaidon viitekehykseen (CERF)

Lisätiedot

Kurssi

Espanjan alkeet 1, Espanjan alkeet 2, Espanjan alkeet 3, Espanjan jatkokurssi 1, Espanjan jatkokurssi 2, Espanjan jatkokurssi 3

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Omatoiminen opiskelu”