Espanjankurssit.fi


Espanjankurssit.fi palvelun tarjoaa KIELIKOULU VAMOS, joka on espanjan kielen opetukseen ja espanjan kielen kääntämiseen erikoistunut yritys. KIELIKOULU VAMOS tarjoaa espanjan kielen kursseja verkko-opetuksena sekä espanjan kielen yksityisopetusta verkko-opetuksena ja lähiopetuksena. Toimintamme perustuu pyrkimykseen tarjota asiakkaalle laadukasta ja yksilöllistä espanjankielen opetusta joustavien palveluratkaisujen avulla.

Palvelukategoriaamme kuulu espanjan kielen verkkokurssit, yksityisopetus verkko-opetuksena tai lähiopetuksena, omatoimisen opiskelun formaatti sekä espanjan kielen käännöspalvelut. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat yksityisasiakkaat ja yritysasiakkaat. Asiakkaaksemme voit tulla joko yksin tai ryhmässä.

Arvot

Toimintamme arvoihin kuuluu asiakaslähtöisyys, palvelulupaukseen sitoutuminen ja laadukkaat opetusmenetelmät. Opetuksen laatuvaatimukset olemme varmistaneet koulutetun sekä kokeneen ja ammattitaitoisen henkilöstön avulla. Yrityksen vähimmäisvaatimuksena on yliopiston kielitodistus Eurooppalaisen viitekehyksen mukaan (CERF) taitotaso C2 tai taitotasoa vastaava alempi- tai ylempi korkeakoulututkinto.

Osana asiakaslähtöistä toimintaa, pyrimme jatkuvasti kehittämään myös uusia tapoja palvella asiakasta. Otamme mielellään myös asiakkaan mukaan palveluprosessiin, jotta voimme yhdessä rakentaa juuri sinulle sopivan ja sinun tarpeitasi vastaavan palvelun.


Tilaukset ja tiedustelut
045 327 2557
info@espanjankurssit.fi

Liiketoiminta ja sidosryhmät
Liiketoimintaan ja sidosryhmäyhteistyön liittyvät tiedustelut.
hallinto@espanjankurssit.fi